Nanxi Liu,

CEO, Enplug

Nanxi je držiteľkou ocenení Inc.’s Top 5 Women-Led Startups to Watch in 2013, Entrepreneur Magazine’s Top 30 Startups to Watch in 2013, LA Business Journal’s Rising Star of 2014, Techweek100 Leaders List, 2013 and 2014 a US House of Representatives 2014 Certificate of Congressional Recognition. 
 
Vyštudovala UC Berkeley, kde ešte počas štúdia, v roku 2011 založila spoločnosť Nanoly Bioscience, ktorá má patent na polymér, ktorý umožňuje vakcínam prežiť bez chladenia. Spoločnosť získala ocenenie od NASA a mnohé iné.
V minulosti pracovala pre spoločnosti ako Goldman Sachs, Citigroup či Cisco Systems.
 
Spoločnosť Enplug založila v roku 2012 a akoby sama povedala “My dream was to be a ninja. Enplug turned out to be more fun with less blood (usually).”
Dnes je to rapídne rastúca technologická spoločnosť, ktorá je lídrom v poskytovaní software-u používanom na správu a distribúciu interaktívneho obsahu na displejoch, ktoré umožňujú spoločnostiam bezproblémovo komunikovať so svojím publikom.
 
Nanxi verí, že ťažkou prácou a maximálnym využitím príležitostí, ktoré sú nám dané, si budujeme náš úspech

Pozri v programePozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Lukáš Stibor,

Co-funder & CEO, CLEEVIO

Lukáš Stibor je Co-founder a CEO spoločnosti CLEEVIO.
Spoločnosť CLEEVIO sa zameriava na vývoj mobilných aplikácií pre iOS a Android. Medzi jej klientov patria spoločnosti ako Nokia, Socialbakers, OMD, Oreo a veľa ďalších.
Okrem veľkých spoločností sa CLEEVIO zameriava aj na vývoj start-upov a vlastných aplikácií, napríklad Spendee alebo Taasky.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Jan Podzimek,

CEO, PRIA

Jan je spoluzakladateľom jednej z momentálne najprogresívnejších českých interaktívnych agentúr PRIA SYSTEM zo Zlína.
Často na pódiu oslní nielen svojou „moravštinou“, ale hlavne konkrétnym nahliadnutím na úspešné kampane.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Michal Štencl,

Founder & CEO, Sygic

Michal Štencl je predseda predstavenstva, riaditeľ a spolumajiteľ spoločnosti SYGIC v Bratislave. Je držiteľom ocenenia podnikateľ roka 2009 a držiteľom Krištáľového krídla za rok 2012 v kategórii hospodárstvo. Vyštudoval  Ekonomickú univerzitu v Bratislave. Spoločnosť SYGIC, ktorú založil ako 25 ročný je  dodávateľom  navigácie do iPhonov od Apple a Androidov od Google.

Spoločnosť je najrýchlejšie rastúcou IT spoločnosťou na Slovensku. V rebríčku Technology Fast 50 in Central Europe (rok 2011) sa spomedzi 50 spoločností z vyše desiatky krajín regiónu umiestnila v prvej pätnástke.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Lujza Bubánová,

spoluzakladatel John Smith, TV JOJ

K sociálnym médiám sa Lujza dostala prvý krát na stáži v Španielsku, kde založila prvé Facebook skupiny, prvé golfové turnaje usporiadané cez Facebook a videá z golfového ihriska na YouTube. 

Master degree of digital marketing študovala v San Franciscu, kde počas štúdia pôsobila na stáži na Univerzite Stanford ako súčasť social enterpreneurship programu a oragnizovala konferenciu Startupism so speakrami ako Steve Juvertson (Tesla, Space X) alebo Dave Mc Clure (500 startups).

Rok pôsobila Lujza ako digitálny stratég pre v TV Markíza s projektom Super TV.
 
V roku 2014 založila firmu John Smith, ktorá združuje dva projekty: Divano a Emotion ID, ktoré sa oba zaoberajú mediálnym prostredím.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Radovan Andrej Grežo,

Creative Director, Freelancer

Radovan Andrej Grežo je kreatívny riaditeľ a copywriter na voľnej nohe. Dnes pracuje, okrem iných, aj pre Apple. V minulosti zase pracoval v mnohých reklamných agentúrach ako Saatchi&Saatchi, Grey, BBDO, či Ogilvy na Slovensku, v Čechách a Rakúsku.

Založil prvý pravidelný event pre slovenské startupy StartupCamp a dnes organizuje eventy pre ľudí z reklamy a marketingu Coffee:Briefs v Prahe.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Martin Humpál,

Mobile product manager, Heureka

Martin Humpál pracuje v Heurece od roku 2013 jako produktový specialista na veškerá mobilní řešení firmy. V minulosti působil jako front-end developer a UX designer v Mitonu & Centrum holdings.

Mobilním technologiím se věnuje několik let a kromě inovativního přístupu při vývoji nových řešení je pro něj ještě důležitělší jejich použitelnost v praxi a samozřejmě přínos byznysu.

Za svůj největší úspěch považuje m.heureku, kterou sputil se skvělým vývojářským týmem na podzim roku 2013.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

František Imrecze,

Prezident finančnej správy, Finančná správa SR

František Imrecze absolvoval Obchodnú fakultu Ekonomickej univerzity v Bratislave. Pôsobil na viacerých pozíciách v spoločnostiach Oracle Slovensko a T-Mobile Slovensko.
 
Od marca 2008 bol obchodným riaditeľom pre SR a Českú republiku v spoločnosti SAP Slovensko. Následne postúpil na funkciu obchodného riaditeľa pre strategické odvetvia na úrovni strednej a východnej Európy a od januára 2010 pôsobil ako generálny riaditeľ SAP Slovensko.

Od roku 2012 pôsobí ako prezident finančnej správy.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Peter Kopriva,

IS Security Špecialista - Senior, Tatrabanka

Peter Kopriva sa profesionálne venuje informčnej bezpečnosti už viac ako 15 rokov. Aktuálne pôsobí na pozícii Senior Security Specialist v Tatra banke. Je zodpovedný za implementáciu a používanie nových bezpečnostných technológií pre zvyšovanie kvality služieb v banke.

Stojí za mnohými inováciami v mobilnom bankovníctve v Tatra banke. V súlade s rastúcou závislosťou na digitálnej infraštruktúre podporuje nové bezpečnostné technológie akou je napr. biometria.

Pravidelne prednáša na medzinárodných konferenciách zameraných na autorizačné a autentifikačné techniky. Svoj vysokoškolský titul získal na Slovenskej technickej univerzite.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Matej Mišík,

Business Consultant, Adastra Partnering

Matej študoval ekonómiu v Rakúsku a Holandsku a dnes sa druhý rok venuje business development v Adastra Partnering. Do IT sveta Adastra Partnering sa dostal oklukou cez pharma, kde sa ale tiež venoval dátovej analytike. Dodnes sa motá okolo Drink in gallery Andy, ktorý kedysi viedol a dnes v ňom organizuje niektoré výstavy mladých slovenských umelcov.
 
Adastra Partnering pôsobí ako laboratórium na nové nápady v rámci medzinárodnej Adastra Group. Ich najnovším počinom je riešenie Market Locator, ktoré spája svet marketingu a business intelligence na základe analytiky (momentálne) telekomunikačných big data. Tieto big data sa tak stávajú nástrojom na populačnú analytiku a cielený mobilný marketing a prinášajú do kamenného sveta to čo je Google Adwords v online.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Ivan Šimek,

Managing Director, Kantar Media, TNS Slovakia

Zakladateľ a dlhoročný riaditeľ TNS na Slovensku, riaditeľ KantarMedia v Českej republike a Regional Business Development Director spoločnosti KantarMedia.

Stál pri zrode prvej platenej televízie na Slovensku, v roku 2004 uviedol na trh a doteraz prevádzkuje elektronické meranie sledovanosti TV prostredníctvom peoplemetrov, ktoré  zároveň predstavuje trhovú menu obchodovania s TV reklamou.
 
V roku 1999 uviedol na trh prvé elektronicke meranie návštevnosti internetu v Českej republike a na Slovensku a v roku 2010 aj unikátny system merania a monitoringu internetovej reklamy ako súčasť monitoringu médií.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Michal Tomčík,

Co-founder, Pygmalios Analytics

Michal študoval Ekonomickú Univerzitu a chvíľu FEI STU. Pôsobil v rôznych slovenských médiách, až vo svojich 23 zakotvil ako marketingový riaditeľ v časopise .týždeň. Neskôr pôsobil vo vlastných projektoch či ako manažér vnútropodnikových IT projektov. 
Je zakladaťelom digitálnej agentúry Bonbon apps, ktorá sa venuje tvorbe webových, mobilných, facebook aplikácií a online kampaniam.

Je spoluzakladateľom projektu Pygmalios Analytics, zameraného na in-store analytiku a proximity marketing, ktorý vyhral Podnikateľský nápad roka 2014.

Je zakladateľom projektu Mappa, ktorý sa orientuje na mobilné potreby oblastných organizácií, miest a obcí a na podporu cestovného ruchu. Využívajú ho organizácie, ako Bratislava, Bratislava Staré Mesto, Horehronie či Liptov.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Marek Tóth,

Smartphones/Tablets Sales Representative, Lenovo

Marek Tótj má viac ako 14 ročne skúsenosti z IT prostredia na rôznych pozíciach. V Lenovo Slovensko mal doteraz na starosti obchod s SMB/ThinkPad produktami.
 
Dlhé roky pôsobil v distribučných firmách  LIBRA Electronics a Agem Computers na pozíciach produktového a marketingového špecialistu pre počítače a mobilné zariadenia.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Ján Trangel,

Zástupca šéfredaktora, MobilMania.sk

Ján Trangel sa od roku 2003 zaoberá vreckovými počítačmi s operačným systémom Windows Mobile a vývojom aplikácií pre tento operačný systém. O rok neskôr sa začal zaujímať o mobilné telefóny a ďalšie mobilné operačné systémy.
Od roku 2005 pôsobí ako redaktor odborných technologických portálov MobilMania.sk a Živé.sk.

V súčasnosti pôsobí na pozícii zástupcu šéfredaktora portálu MobilMania.sk. Pravidelne sa zúčastňuje zahraničných konferencií o mobilných komunikáciách a patrí medzi popredných slovenských odborníkov na mobilné telefóny a mobilné operačné systémy

Pozri v programePozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Radovan Vargic,

Commercial innovations, Orange

Radovan Vargic vyštudoval geografické informačné systémy na banskobystrickej Univerzite Mateja Bela. Podstatnú časť svojej profesionálnej kariéry venoval spoločnosti Orange. Od novembra 2010 až po súčasnosť zastáva pozíciu manažéra pre rozvoj nových služieb Orangeu.

Takmer 9 rokov ho zamestnával marketing, pracoval ako manažér pre produkty a servis. V rokoch 1998 až 2001 si vyskúšal oblasť vývoja aplikácií. Skúsenosti a poznatky s telco operátormi čerpal na trojtýždňovom workshope v Tokiu.

V minulosti bol tiež konzultantom špecializovanej Organizácie pre výživu a poľnohospodárstvo OSN, pracoval aj ako softvérový vývojár pre VÚB.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Marcel Vass,

CEO, Etarget

Na Ekonomickej univerzite vyštudoval špecializáciu obchod a marketing. Po absolvovaní vysokej školy bol aktívny v rôznych oblastiach, ako sú médiá, mechanizácia a telekomunikácie. Pred nástupom do Etargetu zastával pozíciu riaditeľa obchodu a marketingu v spoločnosti MBC, ktorá pôsobila v oblasti hlasových a dátových služieb. V súčasnosti zastáva v Etargete pozíciu CEO.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn

Martin Woska,

Strategy Director, TRIAD Advertising

Martin Woska pôsobí v online marketingu už viac ako 6 rokov. Vyštudoval podnikový management v Bratislave, počas čoho pôsobil ako webdesigner freelancer. Od roku 2005 pracoval v medzinárodnom holdingu ako vedúci online marketingového oddelenia. V reklamnej agentúre TRIAD vedie digitálnu sekciu. Pod jeho vedením vznikajú online kampane pre klientov ako Pilsner Urquell, Adidas, Veľkopopovický Kozel, Konica Minolta, Genertel, a mnohé ďalšie.
 
Martin získal s agentúrou TRIAD Advertising zlato a Grand Prix na prestížnom medzinárodnom festivale Golden Drum, zlato na celoeurópskej súťaž Eurobest, viacero ocenení na medzinárodnom festivale reklamy v Prahe – PIAF a ďalšie ocenenia medziinými aj najvyššie ocenenie Grand Prix na Zlatom klinci 2011.

Pozri v programe

Vaši spoloční známi

Prihlásiť cez LinkedIn